Reckless Roads (Yaoi)
Navigation


Ha szereted a Yaoi-t akkor jó helyre tévedtél, ugyan is ez az oldal egy Yaoi történet miatt jött létre. Aki még nem tudja, hogy mi az a Yaoi, annak felvilágosítás képen: srác+srác=szerelem (vagy csak dugás). Ezen az oldalon most még csak egy történet olvasható, az pedig a Reckless Roads. Egy Seiko nevű srácról szól aki egy művészeti akadémián tanul tovább ahol rengeteg új és érdekes barátra tesz szert, köztük meg ismerkedik Harada Rai-val, aki nem könnyű eset. A Reckless Roads az ő szerelmüket (már ha lesz ilyen) mutatja be, de közben az érdekes és vicces barátokról sem feledkezik meg. 

News - frissítések

Reckless Roads - a történet

Reckless Roads 2 - a történet folytatása

Reckless Roads 3 - Szétváló utak

Reckless Edition - Renjiro története

Szereplők - ki kicsoda

Alexy and Emma - az író és a fő kritikusa

Vendégkönyv - ide is írhattok véleményt

GY.I.K. - gyakori kérdések válaszai

Bejelentkezés

 
Chat
 
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Csak sima csere van. Jelentkezni a chat-ben lehet. 

* Theira * Kukuru (Anime & Others) * Yume-chan * KheyraYaoi Universe * Twins of May * CamilMarzia Bisognin * Kishi * Coffee & Cakes * Armour of my mind *

 
Lélek gyűjtő
Indulás: 2014-07-25
 
Side info

Szerkesztő: Alexy
Design felelős: Alexy
Css kódok: Linda design
Téma: saját yaoi történet
Kezdés: 2014. 07.25.

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Vendégkönyv
[12-1]

2016.09.27. 18:12 Idézet
HippyHelena

Sziasztok!:3

Szeretném nektek nagyon megköszönni ezt a történetet (és egyben mondani hogy remélem hogy hamarosan lesz valami új rész! :D), ugyanis nekem ez volt az első yaoi amit olvastam, egy barátnőm ajánlotta nekem, és elkezdtem olvasni, és igen, gyors olvasó vagyok, alig bírtam abbahagyni, és még aznap beelőztem a barátnőmet kábé öt fejezettel xD és 3 nap alatt az egészet végigolvastam, és iszonyúan tetszett!!!*-* Asszem yaoista lettem XD Főleg az első rész tetszett (leginkább azért mert Raiért az első pillanattól kezdve odavoltam ) de a második is iszonyú jó és várom a harmadikat is :D.

Szóval továbbra is jó írást és minden jót kívánok! ^^


Válasz:

Szia! :D

Örülök hogy tetszett a mi kis történetünk ^^ annak meg még inkább hogy mi szeretettük meg veled a yaoit :) 
Nekem is az egyik kedvencem Rai, ezért is lesz még jobb a 3. rész, amiben újra övé és Seikoé a főszerep. :D 
Új fejezet csak con után érkezik sajnos, mivel eléggé elfoglaltak vagyunk, de igyekszem, már csak azért is mivel még talán két fejezet és vége a második résznek. Aztán pedig bele kezdhetek a Reckless Roads 3-ba ^^ Persze még sok ötletem van, szóval az RR még elég sok ideig meglesz. Remélem még sokáig hűséges olvasóink lesztek a barátnőddel :)

Alexy

 


2016.03.26. 00:14 Idézet
Lucynee
Hello :3 Annyira szuper a történet *-* 5 nap alatt végigolvastam a már meglévő részeket :D Most viszont haldoklom, mert elfogytak xdd (Ettől lehet függőséget kapni? Xd) Mikorra várható új fejezet? :3 Előre is köszi a választ és csak így tovább :D
Válasz:

Szia! :)
Köszi ^^Nagyon örülök hogy tetszik :D Nem tudom, hogy a függőség mással is előfordult már, de nem lenne rossz ha lehetne xD 
Elég gyorsan végig olvastad az egészet. :D Sajnos elég hosszú idő míg megírok egy fejezetet és mostanában nem sok időm lesz, de igyekezni fogok. ^^ Dolgozom rajta hogy előbb kész legyen ;) 

Alexy


2015.04.21. 21:38 Idézet
AkiChanmertKEKSZ
Nos hát igen a keksz mániás kislány megérkezett v-v A fillerel kapcsolatban..(Imádom mint mindig xD) Már az elején szakadtunk Orsiva xdd Amúgy az ágy alatt az ovszer..nem tudom valahogy nagyon kinéztem Rai-ből hogy valami ilyesmit rejteget a ágya alatt xDD A végén meg szegény Kin takaríthatta a hányást :"D Utoirat:A mesvémet még mindig nem kaptam meg :c xd Puszi a pocitokra *^*
Válasz:

Szia! 
Emma üzeni hogy tetszik a neved ;) 
Örülök hogy tetszik ^^ Hát ja, Rai pont az a típus akiből szerintem mindenki kinézi hogy rejteget valahol egy ilyen "vésztartalékot" :D 
Sajnos mindig Kin húzza a rövidebbet, de már hozzá szokott ;) 
U.I.: Erre Emmától már megkaptad a választ ;) puszi ^^

Alexy


2015.03.24. 18:37 Idézet
Kira

Sziasztok!

Elsősorban, egyszerűen imádtam a Reckless Roads-ot! Sajnálom is, hogy ilyen gyorsan a végére értem. (Két nap alatt) Az utolsó fejezeteknél komolyan már sírva akartam fakadni az érzelem hullámoktól, amiket kicsalt belőlem a történet.

Nagyon szépen köszönöm, hogy olvashattam. Renjiro-t a végére megkedveltem és örömmel fogom elolvasni az ő történetét is. ;)

Csak így tovább!!


Válasz:

Szia! :)

Két nap alatt végig olvastad? :D Akkor nem kevés időt szánhattál rá. :) Nagyon örülök hogy tetszett és hogy ilyen nagy hatással volt rád. A második rész legalább ilyen érzelmes lesz, de szerencsére sokkal hosszabb. :)
Én köszönöm, hogy el olvastad. Jó szórakozást a többi történethez is. ;) 

Köszönjük! ^^

Alexy


2015.02.11. 22:03 Idézet
Egy olvasó

Sziasztok! :)
Egyik barátnőmmel hatalmas rajongója vagyok az oldalnak,a történetnek. Imádjuk, ahogy írtok, és alig várjuk a következő részeket. Kicsit szomorúan vettük tudomásul, hogy Rai és Seiko már csak egy fejezet erejéig lesz a főszereplő. De hát ez van. :)
Egy kérdésem lenne: mikorra várható az új rész? Mint volt blogoló, tudom milyen nehéz pontosan hozni az ígért részt, főleg ha nem jön az ihlet. És sajnos tudom mi a következménye, ha folyton csak húzzuk az időt... :/ 
Elhiszem, hogy sok a tanulnivaló és a többi, de esetleg ha ketté szednétek a részt, az olvasók örülnének!
Sajnos én így veszítettem el az olvasóimat, mert nem mindig tudam az ígért időpontra hozni a részt.
De ezt ne sértésnek, bántásnak vegyétek, csak nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a munkátok! 

Ui: Alig várjuk az új részt, és Renjiro történetét is! *-*

                   Egy olvasó


Válasz:

Szia! :)

Örülünk Emmával hogy tetszik nektek a történet, reméljük a többit is ugyanúgy szeretni fogjátok a barátnőddel. :) 
Azért Seiko és Rai nem vesznek el teljesen, a következő részekben is viszont láthatjátok őket, de főszereplők is lesznek még. De arra még várni kell. ;)
Az új rész szombatra várható és ez már biztos. Már majdnem egy hete dolgozgatom az új részen és elmondhatom, hogy nem kevés meló van vele, de megéri. :) De gondolom ezt te is tudod, hogy mije. Sajnos nekem nem az ihlettel van a bajom, hanem az idővel, nekem mindig az a problémás. Ötletem van egy rakás, viszont időm az elég gyakran semennyi. Főleg mostanában, mivel ebben az évben érettségizünk Emmával és ez egy problémásabb és sűrűbb év nekünk, de utána könnyebb dolgunk lesz és több időnk is. :) 
Szedjük ketté a részt? :/ Az a baj hogy más résznél megtehettem volna, de ennél a résznél nem, mivel ez egy utolsó rész teli konfliktussal és fontos dolgokkal. Nem akad benne olyan rész aminél szívem szerint megfelezném. :) 
De azért köszi a tippet, talán a következő történeteknél felhasználom ha megint így elhúzódna az írás. 
Ja és nyugi, nem vettem sértésnek vagy bántásnak. :)

Alexy

 


2014.12.24. 19:51 Idézet
Dóri

Azt esetleg el tudod árulni, hogy még hány rész lesz az első évadból? ^^

Puszikaa:*


2014.12.06 20:24
Dóri

„ Sziasztok!:)

Tegnap mutatta meg egyik barátnőm ezt az oldalt, éshát *q* Ennyi a mondanivalóm ^^ Na jó, én nem érem be ennyivel:D Ahhoz képest hogy Emma és Alexy, még sohasem írtatok vagy néztetek yaoit, hihetetlenül jól írtok és ellenőriztek! Személy szerint mén már néztem yaoit, viszont még nem olvastam. 24 óra alatt 6 fejezetet olvastam el *w* Nagyon szeretek blogon olvasni történeteket, szinte mindegy a téma nekem. Ha ez nem yaoi lenne, akkor is nagyon tetszene, mert ilyen stílusú írással még nem találkoztam.  Nagyon jók a poénok benne, kifejezetten tetszik a sok káromkodás is. Ugye bár még csak 6 fejezetet olvastam, alig bírok magammal hogy továább ne olvassam folyton megállás nélkül, de akkor meg az lesz a baj, hogy hamar elolvasom :( És néha tanulni is kell xD 

Kérlek titeket hogy még sokáig írjatok és ne hagyjátok abba egyhamar! :)

Köszönöm mindenkinek aki végigolvasta a nyáladzásomat xD


Válasz:

Szia! :)
Örülök hogy ide találtál és persze hogy tetszik a történetünk. ^^ Jól esik ha dicsérik a "munkám", főleg hogy tényleg ez az első ilyen sztorim. :D A stílusáról csak annyit, hogy eleinte féltem tőle, hogy mit fognak szólni hozzá az emberek, mivel ez egy sokkal "szabadabb szájú" történet, de ezeknek a srácoknak nem is lehet máshogyan megírni a történetüket. :)
Lesz mér sok rész ;) főleg hogy már 4 évadig eljutottunk fejben Emmával. :D Tehát nem szabadultok meg a srácoktól egykönnyen. ;) 
Köszönöm, hogy írtál. :)

Alexy


Válasz:

Azt nem árulhatom el ;) Csak annyit, hogy már nincs olyan sok. 

Puszi
Alexy


2014.12.21. 18:09 Idézet
Dóri

Helló!:)

Megintcsak Dóri vagyok:D Nos, néhány napja végigolvastam az eddig megjelenti részeket, s annyira tetszenek hogy nem tudom szavakba önteni!!!! De igazából azért írok most, mert lenne egy rész ami nem igazán tiszta nekem...

 

 

!!!!!!####&&&SPOILER&&&#####!!!!!!

 

A 12. részről lenne szó. Tehát, amikor a tetőn összefut Seiko és Rai, akkor Rai nagyon ellenséges vele már az első pillanatban is, pedig az azelőtti részben bocsánatot kért Seitől... Nem igazán értem hogy miért.

A másik pedig Renjiro és Toma jelenete a végén. Tudtommal Toma Minakoval jár, akkor nem értem, hogy az ott mi akart lenni:D Persze egyáltalán nincs ellenemre, ha mással (is) kavar, csak épp nem világos.

Ja, és úgy általánosságban, a 12. rész a többihez képest mikor játszódik? Ha válaszoltok, talán megértem az első problémám is xD

 

!!!!!!!!###&&&& SPOILER VÉGE &&&&####!!!!!!!!! 

 

Na, hát csak ennyi lett volna:D További szép estét és jó téli szünetet kívánok!^^


Válasz:

Szia! :)

******SPOILER*****
A 12. részt ne vedd komolyan, mert a többi filler résszel ellentétben ez nem történt meg. :) Ez eredetileg nem volt benne a történetben, csak egy számunkra vicces, de meg sem történt, filler rész. :)

*****Spoiler vége*****

Köszönjük és neked is jó téli szünetet! ;)

Alexy


2014.12.07. 17:27 Idézet

Sziasztok! :3 

Tegnap bukkantam rá erre az oldalra (látjátok, erre jó a fészbúk) és egyszerűen...teljesen megragadott a történet. Ez alatt a nem egészen 2 nap alatt elolvastam az összes fejezetet, és majdnem annyira várom a következő részt, mint a karácsonyt. :D Szóval csak így tovább! ^^ 

Ui.: Érezzétek magatokat megtisztelve, hogy énegóságom ennyire odavan a történetetekért, ezt nem mindenki érdemli ám meg! xD


Válasz:

Szia! :)
Kicsit meglepődtem azon, hogy a Facebook által kerültél ide. :D Ott nem igazán reklámozzuk magunkat. ^^ (nem mintha máshol reklámoznánk) De örülök, hogy erre tévedtél és hogy neked is tetszik a történetünk. ^^ Remélhetőleg még karácsony előtt kész lesz az új rész, de talán karácsony után még jobban fogod várni a másik új részt. ;) 
Jó olvasást a jövendőbeli új részekhez. ;)

UI: Ha eddig nem, most már biztosan megtisztelve érezzük magunkat. :D

Alexy


2014.12.06. 20:24 Idézet
Dóri

Sziasztok!:)

Tegnap mutatta meg egyik barátnőm ezt az oldalt, éshát *q* Ennyi a mondanivalóm ^^ Na jó, én nem érem be ennyivel:D Ahhoz képest hogy Emma és Alexy, még sohasem írtatok vagy néztetek yaoit, hihetetlenül jól írtok és ellenőriztek! Személy szerint mén már néztem yaoit, viszont még nem olvastam. 24 óra alatt 6 fejezetet olvastam el *w* Nagyon szeretek blogon olvasni történeteket, szinte mindegy a téma nekem. Ha ez nem yaoi lenne, akkor is nagyon tetszene, mert ilyen stílusú írással még nem találkoztam.  Nagyon jók a poénok benne, kifejezetten tetszik a sok káromkodás is. Ugye bár még csak 6 fejezetet olvastam, alig bírok magammal hogy továább ne olvassam folyton megállás nélkül, de akkor meg az lesz a baj, hogy hamar elolvasom :( És néha tanulni is kell xD 

Kérlek titeket hogy még sokáig írjatok és ne hagyjátok abba egyhamar! :)

Köszönöm mindenkinek aki végigolvasta a nyáladzásomat xD


Válasz:

Szia! :)
Örülök hogy ide találtál és persze hogy tetszik a történetünk. ^^ Jól esik ha dicsérik a "munkám", főleg hogy tényleg ez az első ilyen sztorim. :D A stílusáról csak annyit, hogy eleinte féltem tőle, hogy mit fognak szólni hozzá az emberek, mivel ez egy sokkal "szabadabb szájú" történet, de ezeknek a srácoknak nem is lehet máshogyan megírni a történetüket. :)
Lesz mér sok rész ;) főleg hogy már 4 évadig eljutottunk fejben Emmával. :D Tehát nem szabadultok meg a srácoktól egykönnyen. ;) 
Köszönöm, hogy írtál. :)

Alexy


2014.10.23. 21:40 Idézet
Erzsi

Hali

Én akartam lenni  amásodik, de a tachnika kifogott rajtam :)

Így Emma a főkritikus és Alexy az író után csak harmadik lehetek a sorban. :D


Válasz:

Nem baj az :D a lényeg hogy írtál ^^
By: Alexy 


2014.10.23. 20:56 Idézet
Alexy

Próba


2014.10.20. 20:52 Idézet
Emma

Én vagyok az első :P na gyerünk gyerekek lehet ide  írni,ha már a chat ablakba nem írtok :D ;) 


Válasz:

Ezért nem jár keksz Emma :D
By: Alexy


[12-1]

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!